"El Sàhara Occidental no està en venda" (WSNS les sigles en angles), és una campanya internacional contra l'espoli dels recursos naturals al Sàhara Occidental, impulsada per diferents organitzacions de la societat civil sahrauí, dels territoris ocupats, dels camps de refugiades i de la diàspora.
WSNS sorgeix arran de la conferència internacional "Sàhara Rise" (Deida uld Yazid) sobre resistència civil noviolenta, celebrada als camps de refugiades sahrauís al febrer de 2018, amb l'objectiu de posar fi a les operacions d'empreses estrangeres i la seva explotació il·legal dels recursos naturals al Sàhara Occidental ocupat. 
 Amb aquesta iniciativa volem donar veu a el poble sahrauí, que s'oposa a l'explotació dels seus recursos naturals, i visibilitzar el seu patiment a les zones ocupades, a causa de la repressió sistemàtica, i en els campaments de refugiades, per les condicions de l'exili i refugi . 
 Mobilitzar la comunitat internacional i organitzacions de la societat civil és clau per augmentar la pressió sobre l'estat d'ocupació marroquina, i aconseguir que la seva campanya expansionista no li sigui rendible (ni econòmica ni popularment) i cessi la seva ocupació il·legal al Sàhara Occidental.

La campanya d'WSNS estava basada en un joc de taula, i vam pensar que la millor manera de donar-li suport era simulant l'anunci d'aquest "joc", amb un gir final.
Aquest projecte ha estat rodat al plató industrial d'MTK. Tant el joc com el decorat es van construir per a l'ocasió.

+ Potser t'interessa

Back to Top