P-246 / BRUNA ♥ TEATRE
SPOT PUBLICITARI
Plantegem un spot publicitari amb look cinematogràfic, aprofitant que disposem d'actrius i podem donar bona presència a una història que serveixi per explicar què es i perquè existeix  X Teatre. 


Creiem que situar l'acció i la gran majoria de l'spot entre teatres, sales d'assaig i camerinos, pot ajudar a fer pensar sobre teatre en el sentit clàssic, i ens pot ajudar al que volem fer, que és dir que a X Teatre es fa teatre, però no només teatre. 

[Veiem algú preparant-se al backstage, bé repassant un text de forma intensa, vestint-se,
maquillant-se o posant-se un nas de pallasso.]


​​​​​​​"Ens maquillem, ens aplaudeixes,
ens disfracem, plorem i riem,
_però no fem teatre_"

[Personatge camina cap a l'escenari a contrallum amb pas decidit. 
Veiem imatges d'actrius cridant, cantant, ballant. Talls molt ràpids]

"Cridem, cantem, ballem,
ens compres una entrada,
_però no fem teatre_"

[Veiem alguna reacció de gent del públic, idealment diferents ètnies, sexes i edats.
Algú puja damunt l'escenari, com en una obra de teatre de l'oprimit]
"T'ilusiones, et poses nerviosa i rius,
i tot d'una, ets damunt l'escenari,
_però no es un teatre_"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
En aquest spot, juguem amb la negació parlada i la contradicció que suposen les imatges que veiem en pantalla, que mostren exactament els imaginaris clàssics del que és el teatre. Som teatre però no fem teatre. Almenys no només fem teatre. Volem mostrar que NusTeatre va més enllà del teatre, explorant altres maneres de posar en escena històries, comptant amb el públic com a part de la mateixa obra, buscant la interacció i utilitzant les eines que ofereix el món de l'espectacle per donar vida a narratives actuals.

El fet de comptar amb actors i actrius permet fer un spot que costaria molts més diners a un cost molt més reduït. Des de Bruna li donarem el to cinematogràfic, que pugui funcionar en els formats audiovisuals, i que sigui atractiu per gent que vulgui saber que fa Nus Teatre. Poder comptar amb teatres on rodar, accedir als backstages i camerinos, i mostrar una imatge fidedigna ens pot permetre acabar amb un spot de molt alta factura. Per assolir-ho, caldrà que des de NusTeatre comptem amb complicitat i bona comunicació. Serà una feina conjunta, nosaltres donarem el millor de nosaltres mateixes, els mitjans tècnics i humans, les càmeres i la direcció de fotografia necessaris per fer un spot que sigui preciós i que a sobre sigui útil.
-------------------------------------------------------------------------
​​​​​​​-------------------------------------------------------------------------
Qualsevol cosa en parlem per telèfon o per mail. 
png@holabruna.cat
T:644238316