Cooperativa Audiovisual

A Bruna creiem que per aconseguir que nous relats arribin a la societat cal que les creadores de relats estiguin immerses en altres formes de fer economia.  Entenem que la vida es al centre i que cal seguir dinàmiques d’organització democràtica, feminista, horitzontal, per tal que el compromís social pugui permeabilitzar el discurs que el gruix de la societat rep. Per això, les brunes treballem en la divulgació de l’ESS per donar a conèixer al gran públic les alternatives econòmiques que ja existeixen.

El llenguatge audiovisual, requereix com altres llenguatges, ser reapropiat per la societat. Requereix que torni a ser una eina d’expressió i de transformació social, en comptes de ser una eina de dominació utilitzada per perpetuar l’statusquo actual.

L’audiovisual, amb tot el poder de creació de relat que té, també ha de ser un cavall de Troia que pugui permetre pluralitat de veus i punts de vista. 

[Text inspirat en: “La bolsa o la vida” ♥♥♥]

 

PD: Pots consultar el nostre Balanç Social aqui

Play Video
BRUNA AUDIOVISUAL

Reflexionant sobre el que som, hem vist que sobretot el que ens agrada és explicar històries.

PRINCIPIS

L’audiovisual al servei de les persones

Creiem en un audiovisual al servei de les persones, nascut de la cultura col·lectiva. Una força creativa que serveix de motor de canvi cap a una societat més justa.

INTERCOOPERACIÓ

Coneixem el poder de la intercooperació

Som fortes però petites i sabem que no estem soles. Busquem la col·laboració amb cooperatives que viuen les mateixes lluites, i que treballen sota els principis de l’economia social i solidària.

FUTUR

Apostem per un audiovisual capaç de girar la truita.

Capaç de donar veu als que no la tenen. D’oferir imaginaris basats en el respecte i la celebració de les diverses realitats que ens acompanyen.

Formem part de:

Tens algun projecte en ment?
Posa’t en contacte amb
nosaltres a: ei@holabruna.cat

Accessibilitat