Un altre any, la Xarxa d'Ecomia Social i Solidària va confiar en Bruna per produïr l'spot de la FESC, la fira de l'ESS anual. 
Es un projecte que ja fa alguns anys que ens encarreguem de produïr, i es un dels projectes que més ens agrada dur a terme. El rept es procurar visibilitzar que l'economia social i solidària no es cosa de quatre hippies, sino una forma de fer economia real, sostenible i amb molt a dir en el moment actual. 
A partir d'una sessió participativa liderada per l'Apostrof seguint els seus "camins creatius", vam desenvolupar la idea creativa basant-nos en l'eslògan que va néixer a la sessió participativa de la FESC:
"Desfes-te del capitalisme, de festa amb l'economia solidària"​​​​​​​
Agafant elements clàssics del capitalisme quotidià, com pot ser un supermercat gran, li vam voler donar la volta i tranformar aquesta acció del dia a dia en una acció reivindicativa, en la que un element desperta i fa trontollar la normalitat del capitalisme de consum. 
Rodat en una localització natural, va resultat un treball a contrarellotge per aconseguir una coreografia que pugués ser contundent i alhora tingués sentit dins del relat, amb una progressió que acompanyés les espectadores a través de la transformació de la caixera. I es que passar de ser un engranatge del capital a una palanca de canvi de l'ess mentre es balla, no es poca cosa.   
 --------------------------------------------------------------------------
Una producció de: Bruna
Guió: Pere Nadal
Direcció: Carlos Juan
Actriu: Irene Baeza
Direcció de fotografia y color: Violeta Octavio
Muntatge: Martí Cruz
Dirección de producción: Claudia Arribas
Direcció Art: Pere Nadal

+ Potser t'interessa

Back to Top