Bruna és una cooperativa barcelonina que ens dediquem a explicar històries mitjançant l’audiovisual . Treballem amb els principis de l’economia social i solidària, que resumint significa que prioritzem les persones i les seves necessitats per davant del lucre desmesurat d’uns pocs.

A Bruna creiem que per aconseguir que nous relats arribin a la societat, cal entre altres coses, canviar els creadors de relats. Cal que les creadores de relats estiguin immerses en altres formes de fer economia, d’entendre la vida en les diferents facetes i que aquestes dinàmiques d'organització democràtica, feminista, horitzontal, i compromís social puguin permeabilitzar finalment el discurs que el gruix de la societat rep.

El llenguatge audiovisual, requereix com altres llenguatges, ser reapropiat per la societat. Requereix que torni a ser una eina d’expressió i de transformació social, en comptes de ser una eina de dominació utilitzada per perpetuar l’statusquo actual.

A poc a poc l’economia social i solidària va fent incursions en sectors nous.
L’audiovisual, amb tot el poder de creació de relat que té, també ha de ser un cavall de Troia que pugui permetre pluralitat de veus i punts de vista, doncs no volem crear relats des de els marges.

Volem crear relats des de primera línia que puguin arribar a tenir incidència real.

[Text inspirat en: "La bolsa o la vida"]
Enviar
Moltes gràcies!
Back to Top