Irídia

ARA DRETS HUMANS

  • Client

    Irídia

  • Categoria

    Spot Campanya

Irídia

Ara drets humans

Irídia és una associació que treballa per promoure i defensar els drets humans, en especial civils i polítics, i apart d’això que es el que diu al seu web, molen molt. Son autèntiques referents en el sector que treballen, i sempre que poden fan campanyes per posar el punt de mira en el que volen visibilitzar i canviar. 

Tenien engegat un crowdfunding amb Goteo i ens van trucar per que els fessin un spot.  ♥

Cada any, Irídia fa una campanya de captació de sòcies, enfocada a mantenir l’estructura de l’entitat i poder fer sostenible el projecte més enllà de subvencions publiques, i així anar aconseguint independència econòmica. 

Vam enfocar l’spot com si fos una sèrie d’aquestes típiques d’urgències d’hospital, per intentar esquivar el més obvi i provar de sorprendre l’espectadora amb un símil que trobés reconeixible però que no s’esperés d’entrada. 

Gràcies a la campanya engegada per Irídia i a l'spot de Bruna, el crowdfunding va superar les espectatives (+202% del previst!!) i van aconseguir el finançament necessari.

Tractar el tema de la vulneració de drets amb un toc d’humor va ser el repte d’aquest spot, ja que el personatge del Pep Cruz era en certs punts histriònic i caricaturitzat, passant de ser un spot d’estil realista al inici a ser quelcom més humoristic al punt mig, tornant a quelcom reivindicatiu al final. 

Les actuacions del Pep Cruz i la Yolanda Sey, van resultar impressionants i son les que sustenten la narrativa creada. Veure’ls treballar i implicar-se en el projecte va ser molt inspirador. 

Video per campanya crowdfunding per IRIDIA

Coneix
l'equip professional

Direcció i Guió

— Pere Nadal

Gaffer i Colorista

— Violeta Octavio

Ajudant producció

— Claudia Arribas

Actors principals

— Pep Cruz i Yolanda Sey

Direcció foto i Operador

— Carlos Juan

Producció

— Valentina Lazo

Direcció Art

— Valentina Lazo

Ajudant direcció i Muntatge

— Marti Cruz

Sonidista

— Albert Royo

Maquillatge

— Verónica Rafael

Treballem junts

T'interessa treballar amb nosaltres?
Envia'ns un e-mail

Back

Accessibilitat